Algemene voorwaarden

Op alle bestellingen zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Bij het plaatsen van een bestelling, verbind je je ertoe akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

We proberen de algemene voorwaarden zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te omschrijven. We willen je dan ook graag uitnodigen onze algemene voorwaarden door te nemen vooraleer een bestelling te plaatsen.

 

Ondernemersgegevens

CD Home (de verkoper)
Chantal Deschietere
Heyaard 10
2960 St.Job-in-‘t-Goor,

info@cdhome.be

Tel.0032 477 94 75 54

Btw-nummer BE 0808 954 858
Ondernemingsnummer 0808 954 858

IBAN BE94 0015 8405 9914

 

Prijzen

De prijzen zijn geldig op de dag wanneer ze geconsulteerd worden op de website of voor de geldigheidsperiode - indien deze vermeld is. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten.

 

Productinformatie

Informatie, afbeeldingen, mondelinge mededelingen, opgaven etc. met betrekking tot alle aanbiedingen en de belangrijkste kenmerken van de producten die telefonisch of via e-mail worden verstrekt worden zo nauwkeurig mogelijk (weer)gegeven of gedaan. CD Home is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten op de website of door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens.

Bij ieder product wordt de beschikbaarheid aangegeven. CD Home doet er alles aan om deze gegevens correct mee te delen toch kan het voorvallen dat er een onmogelijkheid tot leveren voorvalt. Dit kan door onopzettelijke foutieve stockgegevens of producten die niet meer leverbaar zijn door de leveranciers. In deze gevallen zal CD Home u zo snel mogelijk verwittigen en u een oplossing voorstellen.  De producten aangeboden door CD Home voldoen aan de wettelijke normen en mogen online worden verkocht.

 

Producten in het echt komen bekijken

Als u dat wenst kunt u, op afspraak, één of meerdere artikels komen bekijken zonder aankoopverplichting. Artikels kunnen echter niet voor u gereserveerd worden. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op via info@cdhome.be of op 0032 477 94 75 54 op weekdagen tussen 13 en 16 uur.

 

Bestelling en totstandkoming overeenkomst

U kunt uw bestelling plaatsen via de winkelwagen op de website. Minimum 24 uur na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een e-mail ter bevestiging met een samenvatting van uw order. U heeft 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren of ruilen (zie verzakingsrecht). Na afloop van deze termijn kan de aankoop niet meer ontbonden worden en blijft u eigenaar van het gekochte. Om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen adviseren wij dat je je vragen over een artikel in de bestelling vermeldt. Wij zullen met plezier extra informatie verschaffen.

U dient volledig en op waarheid berust het gehele bestelformulier in te vullen. Foutieve informatie waardoor een vlotte levering in het gedrang komt, zijn de verantwoordelijkeheid van de koper. Dient een pakket voor een tweede keer verzonden te worden, doordat de koper een fout in het adres maakte, zijn de kosten van deze extra verzending(en) voor rekening van de koper. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om uw paswoord vertrouwelijk te houden om misbruik te voorkomen.

 

Staat van de artikelen

Alle artikelen van CD Home zijn in nieuwstaat.

 

Aansprakelijkheid

Het gebruik van alle producten van CD Home is op eigen risico. CD home kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor verkeerd gebruik van de producten.

 

Betaling

Je kan je bestelling bij CD Home onmiddellijk online betalen met VISA, Mastercard. Betaal je liever niet online, dan kan je het bedrag ook overschrijven op onze bankrekening. De betalingsgegevens vind je op de mail met de bevestiging van je bestelling.

De bestelling wordt alleen verzonden als er betaald is. De bestelling moet binnen 7 dagen betaald zijn. Als de bestelling niet binnen 7 dagen betaald is zal deze worden geannuleerd en worden de artikelen terug in de winkel geplaatst.
Je kan ook betalen bij afhalen.

 

Verzending

Woonaccessoires:

Alle pakketten worden verstuurd en afgeleverd door BPost. Als uw pakket wordt aangemeld als u niet aanwezig bent, wordt hiervan een melding in uw brievenbus nagelaten. Met dit briefje kan je je pakket gaan afhalen in het vermelde postkantoor of postpunt. U bent zelf verantwoordelijk om dit pakje binnen de vermelde tijd af te halen in het postkantoor. Als dit niet gebeurde binnen de vermelde periode, wordt het pakket naar ons teruggestuurd. De kosten voor het opnieuw opsturen van uw pakket, zijn voor uw rekening. We streven ernaar alle pakketten te verzenden binnen de 2 werkdagen na ontvangst van betaling. Mochten deze data iets afwijken, brengen we u hiervan op de hoogte.

 

Meubelen:

Op afspraak via een transporteur op de gelijkvloers.

 

Verzakingsrecht

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Melding dient schriftelijk (of via e-mail op info@cdhome.be) te gebeuren, met vermelding van het bestelnummer. De artikelen moeten ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd worden, binnen de 14 dagen na de levering. De verzendingskosten en verzendingsrisico’s zijn dan wel voor eigen rekening. Na ontvangst van het retourpakket, storten we het door de koper betaalde (exclusief verzendingskosten) terug op rekening van de consument. Als de producten niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht zijn, wordt het bedrag niet terugbetaald.

 

Beschadigde artikelen en fabricagefouten

Binnen 7 werkdagen na ontvangst van het pakket kunt u ons het pakket terugsturen. Terugsturen kan onder de volgende voorwaarden: u brengt ons vooraf schriftelijk op de hoogte via info@cdhome.be, waarbij u het bestelnummer en de vraag vermeldt, de artikels worden geretourneerd in de oorspronkelijke verpakking, ongeopend en in ongeschonden staat. Te laag gefrankeerde retourzendingen worden CD Home niet teruggenomen, ongeacht de reden van retour.

 

Verlies en schade door verzending

CD Home is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens verzending via BPost.

 

Copyright

Het is verboden, zonder schriftelijke toestemming van CD Home, tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderzins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij steeds en zonder uitzondering juridische stappen ondernemen.

 

Privacy

Wij gaan steeds zorgvuldig met alle persoonsgegevens om. Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van CD Home. Gegevens worden niet verstrekt aan derden of gebruikt voor andere dan CD Homes-doeleinden.

 

Problemen? Klachten? Laat het ons weten

Als u opmerkingen, vragen of problemen hebt over je bestelling, of u heeft een klacht van welke aard dan ook, dan horen wij het graag zo snel mogelijk van u, en dat binnen de 4 dagen na verzending van het pakket. Klachten dienen via mail gestuurd te worden naar info@cdhome.be (vermeld steeds het bestelnummer). Daarna neemt CD Home contact met u op om de klacht en de te nemen stappen te bespreken.

 

Bevoegde rechtbank

De rechtbank van Antwerpen is exclusief bevoegd.

CD Home heeft het recht haar algemene voorwaarden aan te passen.